ANA SAYFA

15 Nisan 2010 Perşembe

kayıp kıta mu (3)!!!

Bu zaferden sonra Belarin oğulları haricinde hayatta kalmayı başarabilen insanlar mağaralara ve yer altlarına saklandılar. Artık sahip oldukları güçlerini kullanmak çok tehlikeliydi zira Belairin oğulları denilen kötü adamlar, bu gücün kullanıldığını farkettiklerinde gücün kaynağına ulaşmaları sadece an meselesiydi. Böylece mağaralarda saklanarak ve güçlerini kullanamadan sadece hayatta kalabilmek için sessiz sedasız yaşayabilmeye çalıştılar...
Daha sonra doğan çocuklar da kullanmalarının yasak olduğu güçlerini zamanla unuttular.
Ancak Belairin oğulları sanıldığı kadar ileri bir teknoloji kurmaktan ziyade sınır tanımayan egolarına yenik düşmeye başladılar. Kimi rivayetlere göre (Prof. Hernandez ve Cayce Edgar Evans gibi hatırı sayılır bilim adamlarına göre) Belairin oğullarının geliştirdiği bu silah evrenin dengesini bozacak kadar güçlü bir silahtı. Evrende yaşayan diğer canlılar, bu silahı yok etmeleri için defalarca ricada bulundular, tehdit ettiler ama tüm çabaları boşaydı.
Sonuç olarak gelişmiş uzaylı varlıklar bu silahın yok edilmesi amacıyla Atlantis kıtasına ve Belairin oğullarına saldırdılar ve silahı yok edemedilerse de parçalayıp kulanılamaz hale getirdiler. Söylenene göre bir parçası Alaskada bir parçası Bermuda açıklarında. Eğer doğruysa Alaska civarında UFO ların çok sık görünmesinin ve Bermuda Şeytan Üçgeninin gizemlerini bir nebze de olsa açıklamakta bize destek olabilir.
Saldırı sonucunda koskoca Atlantis kıtası sulara gömüldü ve Dünya artık mağaralarda sakanmakta olan ve zamanla tüm yetilerini kaybeden insanoğluna kaldı.
Böylece dünyada yeni bir hayat devam etmeye başladı...

Hiç yorum yok: